1. 40 vatsalihas liikettä: mene selin makuulle ja koukista polvia. älä kuitenkaan nosta jalkoja ilmaan vaan pidä ne maassa. laita kädet pään taakse ja ala nostaa vartaloa polvia kohti. tee liikkeitä 40 kpl.

2. 20 rutistusta: mene samaan asentoon kuin viimeksi mutta laita kädet ristiin rintojen päälle. ala nostaa taas vartaloa polvia koti mutta kun olrt ylhäällä pidä vartaloa vielä hetki ylhäällä ja  vasta sitten laske alas. tee 20 kpl.

3. 40 kyykkyyn ylös liikettä: seiso jalat lantion leveydellä ja ala mennä kyykkyyn ja ylös. jos haluat voit mennesäsi alas kuvitella nostavasi kädellä jtn. tee 40 kpl.

4. 20 jalka rutistusta: seiso jalat lantion leveydellä ja ala puristamaan jalkoja sisään päin ja sitten rentouta. tee 20kpl.

5.10 vartalon kiertoa: mene selin makuulle ja heitä toinen jalka toisen yli. älä nosta käsiä lattiasta ylös. toista viisi kertaa molemmilla jaloilla.

6. 10 kylki venytystä: seiso jalat ristissä. nosta kätesi ylös ja kallistu selkä suorana vastakkaisen käden puolelle. pidä vartalosi suorassa linjassa. toista viisi kertaa molemilla puolilla.

7. 10 longankougistajan venytystä: astu askel eteen päin niin, että kantapääsi pysyvät lattiassa. työnnä lantiota suoraan eteenpäin. toista viisi kertaa molemmilla puolilla.

8. 10 takareisin venytystä: makaa selin sängyllä tai lattialla ja koukista toinen polvesi. tartu toisen jalan pohkeeseen ta polvi taipeeseen ja venytä kohti rintaa. jos takareitesi on jäykkä, koukista venytettävän jalan polvea. pidä pakarasi lattiassa. toista viisi kertaa molemmilta puolilta.

tän kun teet joka ilta tuntuu varmasti paljon paremmalta :))